Slik Fungerer Dexem

Lindrer kløe

Kløe er det vanligste symptomet ved eksem. Kløen fører til skraping som i sin tur opprettholder og forverrer betennelsen i huden og gjør at kløen forsterkes. Rask lindring av kløen er derfor en veldig viktig egenskap, slik at ikke eksemet forverres eller risikerer å bli infisert. Dexem virker lindrende og kløedempende. Det forhindrer at eksemet forverres på grunn av skraping, og har også stor betydning for å sikre god nattesøvn.

 

Forebygger infeksjoner

All eksem kan angripes av bakterier, som oftest stafylokokker eller streptokokker, og da bli infiserte. Å redusere mengden sopp og bakterier er derfor en viktig del av behandlingen av symptom ved eksem og andre hudirritasjoner. Dexem inneholder det bioaktive 2QR-komplekset. Denne ingrediensen støtter hudens eget immunforsvar. Polysakkaridene har en unik evne til å feste seg til skadelige bakterier, som da blokkeres slik at hudcellene beskyttes mot angrep. Ved å redusere den bakterielle belastningen og optimalisere forholdene på huden hjelper Dexem huden tilbake til en normal frisk tilstand. Dexem beskytter altså huden ved å støtte hudens eget immunsystem. I tillegg tilfører Dexem fuktighet og styrker huden.
Dexem Creme inneholder også sink, som man vet har betydning for hudens helingsprosess, spesielt ved sårheling og gjenoppbygging etter irritasjon.

Om exem

Eksem er en av de vanligste hudsykdommene og kjennetegnes av rødhet, avflassing, væskende blemmer.

Les mer

Kjøp Dexem

Dexem kjøper du raskt og enkelt på ditt nærmeste apotek eller online.

Kjøp Dexem